O nas

O nas

O nas

Vinska kultura je del človeške kulture, ki je povezana s pridelovanjem, trženjem in uživanjem vina. Razvila se je predvsem v tradicionalno vinskih državah, kjer je vino prisotno pri vseh pomembnih odločitvah v življenju, pa tudi vsakdanjiku. Prihajamo iz Slovenije, vinsko zelo pomembne države.

Podjetje K&W SOLUTIONS je podjetje, ki želi trgu predstaviti nove proizvode za strežbo vin. Spremljamo razvoj in dopolnjujemo svojo ponudbo. S svojim dolgoletnim obstojem in izkušnjami našega primarnega podjetja že več kot 25 let razveseljujemo svoje stranke s svojo podporo.
Svet se je v tem času korenito spremenil in dobil popolnoma drugačno podobo kot takrat, ko smo v vinskem svetu začenjali.

Verjamemo v moč znanja, načrtovanja in premišljenega reševanja izzivov.

Zaradi informacijske tehnologije je življenje postalo hitrejše, obenem pa nam tehnologija omogoča tudi številne inovativne praktične rešitve, ki vam jih s ponosom predstavljamo. Želimo vam ponuditi dodatno oporo za uspešno prodajo vin ter omogočiti prijetnejše in bolj zdravo življenje potrošnikov, ki živijo v hitrem tempu življenja.

Verjamemo v moč znanja, načrtovanja in premišljenega reševanja izzivov.

Inovativne rešitve

Usmerjeni smo v inovativen razvoj celostnih rešitev, uporabo različnih materialov ter tehnoloških pristopov. Razumemo potrebe partnerjev in kupcev in imamo jasen cilj: skupni uspeh na trgu.

Raziskujemo prihodnost

Spremljanje trendov, razvoj rešitev, uporaba novih tehnologij in povezovanje s številnimi partnerji nam omogoča ustvarjanje konkurenčne prednosti. Z našo pomočjo pa ste tudi vi lahko korak pred konkurenco.